IOPE Air Cushion SPF50- BB Cream Bajet Tapi Best!

9:19:00 PTG

IOPE Air Cushion SPF50- BB Cream Bajet Tapi Best! | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Sejak wujudnya teknologi air cushion, memang meleleh air liur aku. Suka sangat tengok hasil penggunaan air cushion pada muka. Kalau dulu, guna foundation biasa, guna bb cream biasa, hasil pun biasa. Sekarang, ada air cushion, of course aku kena cuba! Tapi, harga dia buat aku kena pejam mata.

Kenapa Kena IOPE Air Cushion SPF50 Jadi Pilihan?


Mujurlah berpeluang berkenalan dengan IOPE Air Cushion SPF50. Memula sekali, aku memang mengidam nak guna air cushion. Kedua, harga memang jauh lagi murah daripada bb cushion lain. Ketiga, dapat satu refill percuma dengan setiap pembelian! Tak ke berbaloi-baloi jadinya??? :D
iope air cushion, air cushion, bb cream bajet, bb cream best, krim bb best

IOPE Air Cushion SPF50+ PA+++ Memang Terbaik!

IOPE Air Cushion merupakan sejenis krim BB yang dipakejkan secara kompak dan mudah dibawa ke mana-mana. Produk dari Korea pula tu. Memang aku yakin hasilnya memang memuaskan. Saiznya memang sesuai untuk diletakkan dalam beg tangan dan tidak memakan ruang yang banyak.

Produk ini juga adalah produk 6-dalam-1;

  1. Pemutihan- mampu mencerahkan wajah pada penggunaan yang pertama
  2. Pelindung UV- mengandungi SPF50 yang melindungi daripada sinar UV yang berbahaya
  3. Makeup Tint- boleh dijadikan alas mekap kerana mampu memudarkan noda pada wajah
  4. Kalis air- mekap tahan lebih lama walaupun berpeluh (Formula Anti-Peluh)
  5. Kesan menenangkan- wajah rasa segar dan tenang 
  6. Kesan pelembapan-  melembapkan wajah untuk mengelakkan kulit daripada menjadi kering


iope air cushion spf50, bb cream best, bb cream terbaik, bb cushion murah

Dengan menggunakan IOPE Air Cushion, kulit akan jadi lebih cantik sebab tona kulit akan nampak lebih sekata. Tak delah kat dahi hitam, kat dagu putih. Nightmare juga kalau jadi macam tu.Bukan tu saja, IOPE Air Cushion mampu bertahan sehingga 12 jam dalam cuaca yang normal. Ia juga dapat merawat masalah kedutan kulit untuk efek awet muda.

Pilihan Warna IOPE Air Cushion


iope air cushion, bb cream murah, bb cream best, bb cream korea
1. Natural  2.Shimmer  3.Cover
Sebab dia hadir dalam 3 pilihan warna atau shades, kita boleh pilih warna yang sesuai dengan kulit kita. Jadi, semua yang nama perempuan boleh guna. Kulit warna macam mana pun boleh. Memang tak de alasan untuk tak nak guna.

Cara Penggunaan IOPE Air Cushion SPF50


  1. Macam biasa. Mulakan dengan tepukkan toner pada seluruh muka. Kemudian, sapukan IOPE Air Cushion pada permukaan kulit. 
  2. Kemudian, tepuk lembut pada kulit dengan menggunakan kusyen yang diberikan untuk sapuan rata pada kulit.
  3. Jika tidak ada kandungan krim yang berlebihan anda menekan kusyen dengan jari anda, ia bermakna produk tersebut telah habis.Gantikan dengan pek isi semula.

1set mengandungi:
IOPE Air Cushion 30gram
Refill 15gram

Harga IOPE Air Cushion SPF50

RM50SM / RM55SS termasuk pos

Whatsapp/Wechat Muja di 01126947035 untuk menempah.
Terima kasih kerana sudi singgah ke Blogshop Suka Beli Sini. Wassalaam.

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Nurmujahidah

PENAFIAN

Segala maklumat yang disampaikan di blog ini adalah daripada pandangan peribadi penulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas sebarang kesalahan oleh orang lain yang menggunakan maklumat daripada blog ini. Sekian.