Susu Kambing Kurma Madu Platinum Plus Kolagen dan Vitamin C Untuk Kesihatan dan Kecantikan

12:52:00 PG

Susu Kambing Kurma Madu Platinum Plus Kolagen dan Vitamin C

Susu Kambing Kurma Madu Platinum Plus Kolagen dan Vitamin C Untuk Kesihatan dan Kecantikan | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Susu kambing memang sudah terkenal dengan kelebihannya sebagai salah satu makanan sunnah yang mampu meningkatkan tahap kesihatan badan dan memberikan kecantikan pada kulit. Dengan pengambilan susu kambing, kita akan berasa lebih kuat bertenaga dan kulit pun makin putih berseri.

Susu Kambing Kurma Madu Plus Kolagen dan Vitamin C, Makanan Sunnah Makanan Terbaik


Susu Kambing Kurma Madu Platinum Plus Kolagen dan Vitamin C


RAMUAN UTAMA SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM (SKKMP)


Susu Kambing Kurma Madu Platinum Plus Kolagen dan Vitamin C

Ramuan istimewa dalam setiap sache Susu Kambing Kurma Madu Platinum ini membuatkannya sangat istimewa. Setiap ramuan memang diketahui memberikan banyak kebaikan pada tubuh badan dan kecantikan. SKKMP mengandungi:

- susu kambing
- kolagen
- vitamin C
- kurma
- madu

KELEBIHAN SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM SKKMP


Susu Kambing Kurma Madu Platinum atau SKKMP yang sangat popular sekarang ini terdiri daripada 4 perisa iaitu asli, coklat, strawberi, dan kopi. SKKMP tidak berbau hamis Jadi, semua orang boleh memilih perisa kegemaran masing-masing. Tiada lagi alasan seperti 'Saya tak boleh minum susu kambing ini sebab saya tak suka kopi.' Kalau tak suka kopi, boleh pilih strawberi. 

Saya sangat suka kopi. :)

Selain itu, Susu Kambing Kurma Madu Platinum juga sangat kaya dengan protein yang sangat diperlukan untuk badan berfungsi dengan baik. Apabila sistem badan berfungsi dengan baik, kita akan berasa lebih bertenaga. Sememangnya SKKMP sangat baik untuk kesihatan termasuklah bagi ibu yang sedang hamil 5 bulan ke atas. Anak-anak berumur 3 tahun ke atas pun dah boleh minum susu kambing ini.

FUNGSI SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM (SKKMP)


✔ Mencerahkan dan menghaluskan kulit satu badan.
✔ Membantu merawat penyakit kulit
✔ Merawat penyakit gastrik
✔ Membantu mencegah penyakit Alzheimer
✔ Mencegah penyakit barah
✔ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
✔ Meningkatkan kualiti tidur malam (nyenyak)

Susu Kambing Kurma Madu Platinum Plus Kolagen dan Vitamin C

Sekotak Susu Kambing Kurma Madu Platinum ini mengandungi 20 sachet.

Harga Sekotak RM38
Pos RM7 SM RM11SS

Produk Lain di SukaBeliSini


Whatsapp/Wechat/Telegram di 01126947035 untuk menempah. Terima kasih kerana sudi singgah ke Blogshop Suka Beli Sini. Wassalaam.

You Might Also Like

0 comments

Nurmujahidah

PENAFIAN

Segala maklumat yang disampaikan di blog ini adalah daripada pandangan peribadi penulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas sebarang kesalahan oleh orang lain yang menggunakan maklumat daripada blog ini. Sekian.