CPG Magnetic Matte Lipcolor- Matte Lipstick Terbaru Daripada CPG Cosmetics!

2:46:00 PG

CPG Magnetic Matte Lipcolor- Matte Lipstick Terbaru Dari CPG Cosmetics | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. CPG Cosmetics sangat viral di Facebook sekarang sebab MUA-MUA famous serata Malaysia memang guna produk CPG Cosmetics. Tak kiralah semasa buat fb live ke, mekap kahwin ke. Memang pakai produk CPG. Tu yang sampai agen CPG terpaksa berebut stok. Bukan setakat agen je ketandusan stok. Sampai kat HQ pun licin. Acanor tu?

Bermula daripada fenomena cpg compact, kini, satu lagi produk berkualiti terbaru dikeluarkan oleh  CPG Cosmetics dan terus menjadi kegilaan ramai peminat mekap iaitu, CPG Magnetic Matte Lipcolour.

CPG Magnetic Matte Lipcolor, Matte Lipstick In Trend yang Terbaik daripada CPG Cosmetics


Penggunaan matte lipstick sangat menjadi trend masa kini sebab ia memberikan kesan yang sangat natural dan seksi walaupun tanpa efek kilatan seperti lipstick biasa. Tapi, ramai yang menghadapi masalah bibir kering dan pecah apabila menggunakan matte lipstick sebab kandungan lembapan yang rendah dalam kebanyakan lipstick jenis matte. Lastly, dorang terpaksa menguburkan hasrat menggunakan matte lipstick walaupun hati sudah jatuh hati. Sobbsss.

Lain pula halnya dengan CPG Magnetic Matte Lipcolor. Walaupun lipstick CPG adalah daripada jenis matte, ia dijamin tidak akan menyebabkan bibir kering atau pecah seperti matte lipstick yang selalu ada di pasaran. Lipstick CPG mengandungi kandungan lembapan yang sangat tinggi untuk mengekalkan kelembapan selain daripada memberikan warna yang segar pada bibir agar sentiasa cantik dan mungil.

cpg matte lipstick, lipstick cpg cosmetics, lipstick cik puan gojes


9 Kelebihan CPG Matte Lipstick berbanding Jenama Lipstick Lain


Lipstick daripada CPG Cosmetics ini mempunyai banyak kelebihan. Meh kita tengok apa yang lain sangat dengan lipstick by CPG nih.

  1. hadir dengan 4 warna yang sangat cantik dan mengikut trend masa kini
  2. sesuai dipakai di mana-mana sahaja termasuklah di pejabat dan majlis korporat.
  3. memberikan efek matte yang sangat cantik dan seksi tetapi natural
  4. pemakaian yang tahan lama sehingga 12 jam pemakaian
  5. mengandungi kelembapan yang tinggi untuk melembapkan bibir
  6. tekstur yang sangat lembut dan senang diaplikasikan pada bibir
  7. tidak menyebabkan bibir kering atau menggelupas
  8. tidak melekat pada cawan semasa minum air
  9. harga yang sangat berpatutan dengan untuk produk dengan kualiti antarabangsa
AWAS!

Disebabkan kandungan lembapan dalam lipstick CPG sangat tinggi, ia sangat lembut dan mudah diratakan dengan sempurna pada bibir. Apabila kita hendak menggunakannya, jangan pulas lipstick banyak sangat. Pulas sedikit sahaja supaya muncung yang keluar pendek. Jadi, tidaklah mudah patah nanti.

Pilihan Warna CPG Magnetic Lipcolor atau CPG Matte Lipstick



1. DUSTY PINK

dusty pink, cpg matte lipcolor, matte lipstick cpg, cik puan gojes
Sangat sesuai untuk mereka yang suka tampil dengan personaliti wanita yang lemah lembut. Girlish senang cerita.

Kombinasi dustypink lipstick + soft brown brow liner


2. NUDE SKIN

cpg cosmetics, cik puan gojes, matte lipstick cpg, nude skin
Sangat sesuai untuk mereka yang sukakan mekap natural dan tidak mahu terlalu menyerlah tetapi masih mahu kelihatan cantik dan menarik.

Kombinasi nude skin lipstick + brown chocolate brow liner

3. RED APPLE

cpg cosmetics, cik puan gojes, red apple cpg lipcolor, matte lipstick cpg

Anda sukakan perhatian? Red apple adalah yang paling sesuai untuk anda. Dari jauh orang dah boleh nampak bibir anda yang cantik, gebu dan mungil. Pasti anda yang paling menyerlah!

Kombinasi red apple lipstick + brown chocolate brow liner

4. SEXY CHOC

cpg cosmetics, cik puan gojes, lipstick neelofa, sexy choc cpg lipcolor

Sukakan bibir ala-ala Neelofa? Inilah warna yang Neelofa selalu guna sampaikan warna ni mendapat jolokan nama lipstick Neelofa. Pakai lipstick, tapi macam tak pakai. Sangat cantik dan seksi!

Kombinasi sexy chock lipstick + brown chocolate brow liner

Setakat ini, CPG Cosmetics sudah mengeluarkan 4 warna yang sangat cantik menarik ini. Di masa hadapan, mungkin akan ada lagi warna-warna yang akan ditambah untuk mempelbagaikan lagi pilihan lipcolor yang menarik untuk para peminat CPG Cosmetics. Doa-doakan supaya CPG Cosmetics terus dapat mengeluarkan produk tempatan dengan kualiti produk antarabangsa. Okay?

Dapatkan CPG Magnetic Matte Lipcolor Hari Ini Juga!

Harga CPG Magnetic Matte Lipcolor
RM49 SM/ RM59 SS termasuk pos.

Promosi Set Kombo 'Buang Belakang'

Untuk setiap pembelian 2 produk CPG Cosmetics, harga akan diberikan berdasarkan angka belakang harga. Kombo ini boleh campur 2 produk sama atau berbeza. Contohnya, kalau anda beli 2 batang matte lipcolor. Harga sebenar adalah RM98. RM8 akan dipotong sebagai diskaun. Jadi, anda hanya perlu membayar sebanyak RM90.

LIMITED TIME ONLY!

Produk Lain daripada CPG Cosmetics


Whatsapp/Wechat Muja di 01126947035 untuk menempah. Terima kasih kerana sudi singgah ke Blogshop Suka Beli Sini. Wassalaam.

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Nurmujahidah

PENAFIAN

Segala maklumat yang disampaikan di blog ini adalah daripada pandangan peribadi penulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas sebarang kesalahan oleh orang lain yang menggunakan maklumat daripada blog ini. Sekian.