CPG Perfect Cover Two Way Cake, Compact Powder oleh CPG Cosmetics

7:34:00 PTG

CPG Perfect Cover Two Way Cake, Compact Powder by CPG Cosmetics | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Compact powder atau bedak padat memang sentiasa ada dalam senarai wajib ada bagi wanita. Untuk kesan bedak padat yang cantik tanpa cela pada wajah, kita memerlukan bedak padat yang tahan lama, melindungi daripada cahaya Matahari, tidak buatkan muka tambah berminyak dan tidak bercapuk. Apabila sejenis bedak padat mempunyai semua ciri ini, barulah ia boleh dikatakan sebagai bedak terpadat yang Terbaik!

bedak cpg, bedak padat cpg, cpg cosmetics, perfect cover two way cake

Jadi, bedak padat mana satu yang terbaik sebenarnya? Mestilah CPG Perfect Cover Two Way Cake, Compact Powder daripada CPG Cosmetics!

CPG Perfect Cover Two Way Cake, Pilihan Bedat Padat Terbaik Untuk Semua Wanita

Wanita manalah yang tidak mahu tampil cantik sentiasa dengan kulit tanpa cela. Senang cerita, memang tak ada manusia bernama perempuan yang tidak mahu tampil cantik. Cuma sayang, kerana masalah flek hitam, garis halus dan warna kulit wajah yang tidak rata, kulit wajah kelihatan tidak sempurna seperti yang diharapkan. 

bedak cpg, bedak padat cpg, compact powder cpg, cpg cosmetics
Bedak padat CPG Cosmetics dengan fungsi pencerahan dan penapis sinar UV
Untuk menutupi kekurangan pada kulit wajah, gunakan CPG Perfect Cover Two Way Cake khas daripada Cik Puan Gojes. Ia berfungsi seperti bedak padat lain di pasaran, tetapi dengan kelebihan berganda-ganda lagi. Terbaik you alls!

Kod Warna CPG Perfect Cover Two Way Cake oleh CPG Cosmetics

Untuk menyesuaikan bedak padat CPG untuk semua peminat CPG Cosmetics, Cik Puan Gojes telah mengeluarkan bedak CPG ini dalam 3 tona warna. Jadi, semua pengguna boleh memilih warna bedak yang paling sesuai dengan tona kulit wajah masing-masing.

bedak padat cpg, bedak cpg, cpg compact powder, cpg cosmetics

  • White Rose untuk kulit cerah
  • Natural Beauty untuk kulit sederhana cerah
  • Luxury Beige untuk kulit sawo matang


Mana satu tona kulit anda? Pilih baik-baik tahu. Baru boleh nampak cantik macam Neelofa!

Kelulusan KKM CPG Perfect Cover Two Way Cake

Kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia untuk ketiga-tiga tona bedak CPG menjadi sebab utama ramai yang beralih kepada bedak padat CPG. Apabila KKM meluluskan sesebuah produk, kita boleh yakin dengan keselamatan dan kesucian produk tersebut, sebab bukan senang setiap produk hendak mendapat kelulusan macam ni.
bedak cpg lulus kkm, cpg cosmetics lulus kkm



Dengan kelulusan daripada KKM, kita tak perlu risau takut ada merkuri ke, hidroquinone ke, atau bahan lain yang biasa terdapat dalam bahan kosmetik yang berlambak di pasaran sekarang. Kita boleh terus menggunakan bedak CPG ini tanpa rasa ragu-ragu takut naik jerawat atau apa-apa dah.

Keistimewaan dan Kelebihan Perfect Cover Two Way Cake oleh CPG Cosmetics

Banyak sangat kelebihan bedak padat Cik Puan Gojes ini. Sebab Itulah ramai sangat yang memilih bedak padat CPG Cosmetics. Bukan orang biasa sahaja, professional makeup artist pun memilih barang mekap CPG Cosmetics sekarang ini.

Testimoni pengguna CPG Perfect Cover Two Way Cake
Bedak padat CPG ini sangat istimewa kerana:
  • boleh dijadikan alas bedak atau bedak biasa
  • mempunyai SPF 35 untuk melindungi wajah daripada sinar UV
  • sangat aktif menyerap minyak seperti bedak tabur
  • sangat mudah diaplikasikan pada kulit wajah
  • teksturnya halus, ringan, tidak melekat atau melekit
  • kesannya cantik tanpa cela pada wajah
  • tahan lama dan tidak bercapuk tanpa mengira cuaca
  • selamat untuk digunakan dengan kelulusan KKM
Wah, banyak sungguh kelebihan CPG Perfect Cover ni kan? Percayalah, jangan tak percaya.

Aturan Penggunaan CPG Perfect Cover Two Way Cake

Untuk kesan cantik tanpa cela yang maksimum, kita perlulah melakukan beberapa langkah sebelum menggunakan bedak padat CPG ini. Jangan main taram je. Kena ikut norma. Barulah kita boleh mendapat hasil yang sempurna.

Testimoni pengguna CPG Compact Powder
  1. Ketahui jenis dan tona kulit anda terlebih dahulu untuk memudahkan anda memilih salah satu daripada 3 kod warna bedak padat CPG
  2. Untuk kulit normal, bedak padat CPG boleh digunakan dengan atau tanpa foundation.
  3. Untuk kulit kering, bedak padat CPG boleh digunakan tanpa aplikasi foundation.
  4. Untuk kulit berminyak, bedak padat CPG digunakan dengan aplikasi foundation.
Dengan CPG Perfect Cover, anda tidak perlu risau dengan masalah bedak bercapuk dan tidak tahan lama. Produk ini memang terbaik sehingga menyebabkan ramai makeup artist yang menyukainya. Mereka sangat sukakan teksturnya yang halus, ringan dan mudah digunakan.

Tip Untuk Hasil Mekap Yang Lebih Menawan dengan CPG Cosmetics

Tepuk-tepukkan CPG Golden Beauty Elixir dulu untuk memberikan kelembapan maksimum pada kulit muka. Kemudian, gunakan CPG Makeup Base. 2 produk ini akan memastikan bedak akan bertahan lebih lama tanpa nampak berminyak dan bercapuk. Apabila berpuas hati dengan aplikasi GBE dan makeup base, barulah aplikasikan CPG Perfect Cover Two Cake. 


Dengan gabungan 3 produk berkualiti tinggi ini, pasti hasil mekap anda lebih cantik, lebih menarik, lebih glowing! Bila suami tengok, memang tak pandang ke lain dah. Sukalah tu.

Harga CPG Perfect Cover Two Way Cake by CPG Cosmetics

RM59.90 untuk Semenanjung dan RM69.90 untuk Sabah dan Sarawak. 

Testimoni pengguna bedak padat CPG.
Harga bedak CPG ini sangat sangat berpatutan untuk produk Bumiputra terbaik dan berkualiti. 

Harga Set Kombo CPG Cosmetics

Kita lihat dulu harga asal untuk produk CPG Cosmetics yang lain adalah seperti di bawah.
  • CPG Makeup Base- RM59.90
  • CPG Perfect Cover- RM59.90
  • CPG Candydoll Foundation- RM50
  • Golden Beauty Elixir- 49.90
*Pos RM8

Untuk memberikan penjimatan berganda kepada semua pengguna, CPG Cosmetics menyediakan Set Kombo. Dengan pembelian mana-mana Set Kombo CPG Cosmetics, kos penghantaran adalah

PERCUMA!!!
  1. Foundation + bedak- RM100
  2. Makeup base + bedak- RM100
  3. Foundation + makeup base- RM100
  4. Bedak+foundation+makeup base+ GBE- RM200
Contoh:
Kalau beli satu bedak dan satu makeup base, harga asal adalah RM59.90 setiap satu. Jadi, harga sebenar Set Kombo adalah RM127.80 termasuk kos penghantaran. Dengan pembelian Set Kombo 1, anda boleh jimat RM27.80! Memang sangat berbaloi.

Dapatkan CPG Perfect Cover Two Way Cake Hari Ini Juga!

Jangan lengahkan masa kalau anda suka nampak cantik dengan wajah tanpa cela. Dapatkan CPG Perfect Cover Two Way Cake dengan kadar yang segera.

Whatsapp/Wechat/Telegram Muja di 011 2694 7035 untuk menempah. Terima kasih kerana sudi singgah ke Blogshop Suka Beli Sini. Wassalaam.

You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Nurmujahidah

PENAFIAN

Segala maklumat yang disampaikan di blog ini adalah daripada pandangan peribadi penulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas sebarang kesalahan oleh orang lain yang menggunakan maklumat daripada blog ini. Sekian.